Lians Haflinger stutteri Foto over: Cara. Velkommen til Lians Haflinger stutteri

Dette holder vi på med:
Vi driver med haflingeroppdrett, og har noen ganger haflingere for salg.

Vi tar også i mot hester til trening, innridning og oppstalling. Vi tar i mot alt fra unghester til problemhester. Grunntrening og daglighåndtering skjer etter Natural Horsemanship (NH) prinsipper. Linda holder også noe kurs i NH trening og underviser i ridning, med privathest eller lånt hest hos oss. Linda reiser også noe rundt og underviser. Vi skreddersyr som regel opplegg som passer hest og eier. Noe vi har fått positive tilbakemeldinger på. Linda har også drevet noe med dressur ridning, men i den senere tid konsentrert seg om Akademisk/barokk ridning.

Linda har grunnkurs og vidregående kurs i hestemassasje og behandler endel av hestene som er innom til trening eller oppstalling. Vi bruker veterinær Ellen Schmedling, som har etterutdannet seg i akupunktur, fordypet seg i tenner på hest og som har tatt utdannelse i kiropraktik på hest og hund. Se Trening.

I tillegg kan Anders tilby skoing og hovstell. Han har gått kursene på Norsk Hovslagersenter og mangler noe relevant praksis for å kunne ta fagbrevet. Se skoing.

Vil du komme på besøk å se på hestene våre eller finner du noe av det andre vi holder på med interessant, så ta gjerne kontakt med oss.

Velkommen til en hyggelig hesteprat!
Index: www.lians.no. Copyright © Lians Haflinger stutteri. All rights reserved. Webdesign: AngelWorks